KRIJG VANDAAG NOG 20% KORTING!
 • Zwarte Jaloezieen

  Zwart

 • Jaloezieën Wit Hout

  Premium Wit

 • Grijs Jaloezieen

  Lichtgrijs

 • PVC Jaloezieën

  PVC

  4 kleuren
 • Creme Jaloezieën Hout

  Melk

 • Extra Breed Jaloezie

  Extra Breed

  meer dan 10 kleuren
 • Houten Jaloezieën

  Verouderd Eiken

 • Eiken Jaloezieën

  Echt Gelakt Eiken

 • Elektrische Jaloezieen

  Elektrisch

  meer dan 20 kleuren
 • Eiken Horizontale Lamellen

  Antiek Eiken (Echt Eiken)

 • Witte Houten Jaloezieën

  Witte

 • Naturel Jaloezieën Op maat

  Premium Naturel

 • Houten Lamellen

  Houten Verticale

  7 kleuren
 • Eiken Raamdecoratie

  Echt Eiken Wit Geolied

 • Ivoor Jaloezie Op Maat

  Ivoor Schaduw

 • Walnut Jaloezie

  De Luxe Walnoot

 • Prachtige Kleuren

  Prachtige Kleuren

  meer dan 20 kleuren
 • Abachi Jaloezie Hout

  Abachi

 • Met Banden

  Met Banden

  meer dan 20 kleuren
 • Donkere Jaloezieën Aanbieding

  Amsterdam Maansverduistering

 • Donkergrijze Jaloezieën

  Amsterdam Middernacht

 • Gebroken Wit Jaloezie

  Amsterdam Mineraal

 • 50mm Jaloezieën

  Amsterdam Satijn Chroom

 • Luxe Jaloezie Hout

  Amsterdam Tinnen

 • Moderne Jaloezieën

  Amsterdam Warm Grijs

 • Amsterdam Witgrijs

  Amsterdam Witgrijs

 • Luxe Raamdecoratie

  Amsterdam Graniet

 • Antraciet Lamellen Hout

  AntracietWat kosten houten jaloezieën/lamellen?

Op maat gemaakte houten jaloezieen kosten normaal gesproken veel geld. Wij verkopen houten jaloezieen van hoge kwalieit vanaf slechts € 9.55 doordat wij deze rechtstreeks in onze fabriek kunnen produceren en dan direct aan u kunnen verkopen. Let op dat u niet PVC jaloezieen verward met echte houten jaloezieen gezien u dan straks een vergelijkbare prijs betaalt maar voor plastic.

Hoe verduisterend zijn houten jaloezieen?

Houten jaloezieen zijn niet volledig verduisterend. We gebruiken het beste systeem op de markt om ervoor te zorgen dat de lamellen zo dicht mogelijk op elkaar aansluiten, echter zal er altijd een klein beetje licht tussen de gaten in de koorden zijn, wanneer u kiest voor ladderbanden zal deze lichtinval weg worden genomen gezien deze gaten dan bedekt zullen zijn. Net zoals bij elk ander type jaloezie wanneer u deze binnenin het kozijn installeert zal er altijd een klein beetje licht doorkomen. Een houten jaloezie is efficient in het blokkeren van licht en de zon zal u dan ook niet wakker kunnen maken in de ochtend. Tip: voor een totale verduistering raden wij aan om uw houten jaloezieen te combineren met verduistering gordijnen.

Wat is het verschil tussen shutters en houten jaloezieen?

Shutters zijn gemaakt van sterke houten frames met openslaande deuren en kantelbare lamellen in de deurtjes die licht kunnen doorlaten zonder dat u de deuren hoeft te openen. Het is alsof u 2 ramen heeft maar nu mooie houten lamellen die gekantelt kunenn worden wanneer u wilt om zo licht door te kunnen laten of juist volledig open. Shutters zijn de beste aankoop gezien zij een levensverwachting hebben van 20 jaar en een normale houten jaloezie slechts 5.

Hoe kunt u het beste houten jaloezieen schoonmaken?

Beste is om uw houten lamellen af te nemen met een vederborstel. Wanneer ze echt vies zijn kunt u het beste natte schoonmaakdoekjes gebruiken voor hout. Gebruikt nooit water of andere vloeistoffen. Houd u rekening ermee dat wanneer u jaloezieen beschikken over ladderbanden deze niet kunnen worden verwijderd en u deze ook met deze schoonmaakdoekjes schoon kunt maken.

Houten jaloezieën op maat

Jaloezieen-Fabriek maakt elk product voor u volledig op maat, dus niet alleen de stoffen producten, ook al onze houten en pvc producten worden volledig op maat gemaakt naar de wensen van u, de klant!
U krijgt bij een houten jaloezie een perfecte combi van sfeer en privacy doordat u zelf de lichtinval in al uw kamers kan bepalen met onze houten jaloezieën. Door simpelweg de lamellen te kantelen krijgt u weinig tot veel licht in uw kamers. Bepalen van de hoeveelheid licht in uw kamers was nog nooit zo eenvoudig! Kies nu voor de trend in raamdecoratie en geniet van de perfecte lichtinval en privacy in al uw kamers. Doordat u de houten blinds in de dag op maat kunt laten maken zullen deze perfect passen en mooi aansluiten op het raam. Doorkijk is mogelijk door het simpelweg open kantelen van de lamellen, de lamellen zorgen voor een prachtige gewenste natuurlijke uitstraling in al uw kamers van uw huis.

PVC-jaloezieën

Wanneer u houten jaloezieën wil, maar deze wil plaatsen in vochtige ruimtes, kunt u nu kiezen voor onze PVC-jaloezieën met houten uitstraling. U kunt deze lamellen dus bestellen zonder vrees dat de vochtigheid in uw badkamer de lamellen zal kromtrekken. Dus geen lelijke stickers meer op uw raam maar gewoon een op maat gemaakte jaloezie in uw badkamer! PVC lamellen worden uitgevoerd met 50 mm brede lamellen en zijn verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren: wit, crème, grijs en zwart, complimenteer ze met een prachtige bijpassende of contrasterende ladderband! Ook deze lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden geleverd met ladderkoord of band. Onze ladderband heeft een breedte van 25 mm en is in verschillende mooie kleuren leverbaar. Uw bestelling zal gratis en snel geleverd zijn vanaf 150,- euro, we bieden gratis kleurstalen en zowel de pvc als de houten jaloezieën bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen.

Volledig op maat

Kies nou eens voor uzelf en laat uw nieuwe raamdecoratie volledig naar wens op maat maken en kies dus voor een houten luxaflex op maat. Bij onze horizontale lamellen kunt u kiezen uit o.a. de bedieningszijde, de lamelbreedte, de ladderband kleur en u krijgt zo een 100% echt houten jaloezie op maat. 25, 35 of 50 mm lamellen, plaatsing “in de dag” of “buiten de dag” met een mooie profielkrans, we hebben zoveel opties waar u uit kunt kiezen om uw luxaflex van hout volledig op maat te bestellen. Houten jaloezieën op een draaikiepraam, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de site voor de opties! Wij verven standaard de zijkanten van de lamellen en elke jaloezie heeft een naadloze aansluiting op uw ramen door de perfecte pasvorm. Ook erg mooi op houten ramen! Jaloezieen-Fabriek biedt een ruime collectie bestaande uit verschillende houtsoorten leverbaar in diverse tinten en kunnen worden geleverd in 3 lamelbreedtes, 25, 35 of 50 mm houten lamellen.

Hout en Banden

Wij werken met top leveranciers en wij maken elke houten jaloezie met topkwaliteit hardhout. Het lindehout wat wij gebruiken voor de houten lamellen is duurzaam en bestendig tegen zonlicht en doordat wij deze prachtig beschilderen in diverse tinten krijgen de lamellen die authentieke look en die natuurlijke look. Wilt u voor andere look gaan, dan raden wij aan om een ladderband toe te voegen aan uit houten raamdecoratie. Dit zorgt voor dat extra stukje elegantie. Ook hierbij is het wel volledig aan u om te kiezen uit diverse kleuren band. Standaard leveren wij dit in 25 mm breedte. Bij zwarte houten jaloezieen raden wij altijd zwarte band aan en voor witte houten lamellen zouden wij standaard gaan voor een witte band. Wilt u wat meer luxe, open eens de Abachi jaloezieen en ga voor een prachtige luxe tint.

Laagste Prijs en gratis levering

Tot wel 70% goedkoper dan bij de concurrent doordat u rechtstreeks bij de fabriek bestelt. Daarnaast wordt uw bestelling tot een bedrag van 150 euro gratis bij u thuisbezorgd! En dat met een snelle levertijd van 7-14 werkdagen en 3 jaar garantie! Neem een kijkje in onze webshop en bekijk de aantrekkelijke lamellen aanbieding en ga zelfs voor jaloezieen met ladderband! Vraag dus nu een gratis kleurstaal aan en kies voor onze topkwaliteit lamellen. Volledig op maat en brede maten. Wanneer u extra grote en brede ramen heeft is het vaak lastig om raamdecoratie passend te krijgen. Men denkt bij maatwerk aan hoge prijzen terwijl dit dus bij ons absoluut niet het geval is, een voorbeeld van grote breedte maten die wij zonder probleem voor u kunnen maken kunt u hieronder vinden:

340 cm, 330 cm, 330 cm, 320 cm, 310 cm, 300 cm, 290 cm, 280 cm, 270 cm, 260 cm, 250 cm, 240 cm, 230 cm, 220 cm, 210 cm, 200 cm.
Al deze breedte maten zijn leverbaar en een voorbeeld van 'standaard' grote breedte maten van onze houten lamellen.