KRIJG VANDAAG NOG 20% KORTING!
  vanaf 9.55 , op voorraad
X

AFMETING ( Hoe te meten )

Breedte

Hoogte

 • Garantie 3 Jaar
 • Levering binnen14-21 werkdagen
 • Klanten beoordelingen
  9.6

Extra Opties

Configureer uw product

Lamel maat

Band/Standaard Koorden Bekijk meer

Tillen Bediening

Kantelen/Draaien Bediening

Gemotoriseerd Bekijk meer

Afstandsbediening Bekijk meer

Smart control Bekijk meer

Plaatsing Jaloezie Bekijk meer

Omsluitende Profielkrans Bekijk meer


 • &

  voetnoten

  verbergen

   Klantbeoordelingen

  • Eindelijk de perfecte kleur zwart kunnen vinden voor mijn leren banken in mijn kantoor, na kleurstaal letterlijk tegen de banken hebben gehouden wist ik het zeker, kwam na 6 dagen binnen en was vrij simpel op te hangen, prachtig!

   .
  • Netjes geholpen door de klantenservice, snelle levering en een goed product.

   .
  • Simpele montage, op 't oog goede kwaliteit lamellen, prima service en 't smaakt naar een bestelling voor het hele kantoor!

   .
  • Toch wel erg veel keuze op de website, dus duurde even om een keus te maken, zwarte lamellen besteld, kreeg echter de lamellen zonder de zijkanten geverfd, meteen opgebeld en kreeg direct vervanging, dus kan tevreden zijn.

   .
  • Ondanks geen showroom toch het gevoel alsof je direct en vakkundig geholpen bent, klantenservice verdient een pluim, erg blij met de afhandeling van mijn bestelling.

   .

Goedkope op maat gemaakte houten jaloezieën? Koop rechtstreeks van de fabriek!

Zwart is de nieuwe kleur voor uw interieur, die uw interieur direct modern maakt en ook nog eens voor een gezellig sfeer in uw kamer zorgt. We bieden diverse kleuren ladderband aan. De meeste ontwerpers gaan voor een matchende kleur band of juist voor een contrasterende. Een houten jaloezie is 100% op maat gemaakt dus u kunt alles kiezen naar uw wens, de kleur band, de maat, waar u de bedieningen wilt, of hij in de nis of juist buiten de nis moet worden opgehangen. Tevens kunt u zelfs kiezen voor motorisatie voor een zeer lage prijs voor optimaal comfort en een gemakkelijke bediening. Deze elektrische jaloezieën zijn zeer geschikt voor de volgende ruimtes: keuken, woonkamer, slaapkamer en kantoorruimtes. Vraag vandaag nog een gratis kleurstaal aan.

Waarom een zwarte jaloezie?

Het aanschaffen van zwarte horizontale houten jaloezieën is een gewaagde keuze als u een statement wilt maken. U kiest voor zwart doordat het direct opvalt en tegelijkertijd mooi contrasteert met andere elementen in uw kamer zoals uw vloer, ander meubilair en uw behang. Voor de breedte van de lamellen kunt u kiezen uit 25, 35 of 50mm lamellen. Alle lamelbreedtes bieden dezelfde zonnebescherming echter zijn alleen de 50mm lamellen leverbaar met een elektrische motor. Wanneer u kiest voor elektrische lamellen betekent dit niet dat u direct uw portomonee moet trekken. Wij bieden deze optie tegen zeer betaalbare prijzen en u moet ook denken aan de voordelen op de lange termijn. Uw jaloezie kan nu namelijk geprogrammeerd worden om open en dicht te gaan op de momenten die u wilt en hierdoor kunt u wel 10% besparen op uw energie rekening. Motorisatie is belangrijk wanneer de jaloezie breder is dan 220cm doordat deze door een simpele druk op de knop bediend kan worden en u niet met wat kracht deze open en dicht hoeft te doen met de koorden. We maken extra grote jaloezieën van 300-350cm voor grote ramen. Email ons svp wanneer u groter nodig heeft!

Houten jaloezieën zijn gemakkelijk op te meten en te installeren. Onderhoud is gemakkelijk. Met de hulp van een stofdoek kunt u deze direct stof vrij maken. We raden af om de lamellen schoon te maken met water!