Ervaringen
on Juni 30, 2018
Snelle levering en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de houten lamellen
 
on Juni 24, 2018
Probleemloze ervaring, geode service en de jaloezieen hangen en werken perfect en ook nog eens erg mooi.
 
on Juni 19, 2018
Zeer tevreden over de houten jaloezieen. Mijn man had ze al opgehangen toen ik thuis kwam. Resultaat boven verwachting, prachtig.
 
on Juni 12, 2018
Erg positieve ervaring. ik durfde niet zelf in te meten ivm een lastige erker. Men heft toe om duidelijke foto’s gevraagd en gaven exact aan waar ik wat moest opmeten en wat blijkt alles bleek perfecte passen, echt super
 
on Juni 06, 2018
Wordt meegedacht door de klantenservice, dank voor dit zeer tevreden met de kwaliteit van jullie service en producten.
 
on Mei 27, 2018
Hele nieuwe huis laten decoreren door de vouwgordijnen van jullie.
Zeer tevreden want zowel de stof als de werking is perfect!
 
on Mei 23, 2018
Fijne ervaringen met Jaloezieen Fabriek.
Klantenservice reageert adequaat op alle vragen en de levering is erg snel.
De instructies zijn goed te volgen en de ophanging was vrij gemakkelijk.
 
on Mei 04, 2018
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, levering, service en montage van de Jaloezieën welke nu zo een 2 weken hangen. Daarnaast zijn de jaloezieën en erg makkelijk en soepel te bedienen.
 
on April 26, 2018
Jaloezieen Fabriek doet geen toezeggingen die ze niet waar kunnen maken. Dank dat jullie goed aangeven wanneer ere en levering plaatsvindt zodat ik op thuis tijd kon zijn. Rolgordijnen zijn perfect.
 
on April 13, 2018
Dank voor de op maat gemaakte offerte, de prijs is super met de mooie korting op de grote order, alles werd weer netjes binnen 2,3 weken geleverd en alles was perfect op maat gemaakt dank!
 
on April 01, 2018
We zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit van de producten van jullie. snelle service en zoals ook de vorige bestelling mooie producten!
 
on Maart 25, 2018
Zijn zeer tevreden met onze gordijnen en houten jaloezieenen hopen er in lengte van jaren plezier van te mogen hebben. Ga zo door jongens!
 
on Maart 19, 2018
Ik ga jullie zeker aanbevelen aan al mijn vrienden en familie want jullie hebben mijn gehele bestelling binnen een week geleverd super!
 
on Maart 10, 2018
Dank voor de prachtige vouwgordijnen, ze pasten perfect in onze raamkozijnen en de werking is soepel en geruisloos, ga jullie zeker aanbevelen
 
on Maart 02, 2018
Heb jullie al aan 2 andere gezinnen aanbevolen in onze buurt want we krijgen van veel mensen positieve reacties op onze houten jaloezieen van jullie, ga misschien zelf ook nog meer bestellen dus jullie horen van mij
 
on Februari 27, 2018
Dank voor de snelle reacties op mijn vragen, de jaloezieen blijken inderdaad perfect te passen zoals jullie aangaven dus dank voor het dubbel checken van de maten met mijn man!
 
on Februari 22, 2018
Super jongens! De jaloezieen passen perfect en zowel mijn man als ik zijn zeer te spreken over de mooie kleur, het berken past echt perfect in ons interieur!
 
on Februari 05, 2018
Dank aan de koerier die heft de hele lading in ons huis geholpen omdat wij zelf ivm slechte rug dit allemaal niet kunnen tillen, producten zijn ook netjes afgewerkt en de lak is erg mooi
 
on Januari 25, 2018
Dank aan jullie medewerker in de fabriek, was erg netjes aan de telefoon en had antwoord op al mijn vragen, heb nu prachtige vouwgordijnen hangen, ga zo door!
 
on Januari 17, 2018
Zeer blij met het eindresultaat, de houten jaloezieen hangen perfect.Dank voor de tips bij het opmeten en ook de matchende profielkrans was een goeie tip.