Ervaringen
Januari 06, 2024
Netjes op tijd gebracht goed verpakt tegen beschadigingen compleet met schroefjes en plugjes.Gewoon top.
 
December 28, 2023
Kwam prima overeen met wat wij in gedachten en besteld hadden
 
December 16, 2023
Wij hebben erg mooie jaloezieën mogen ontvangen en ze bevallen ons tot nu toe erg goed
 
December 07, 2023
Ondanks alle reviews, durfde ik het wel aan voor deze prijs om houten jaloezieën te bestellen (lees handige vriend die vaak wel problemen kan oplossen). Ze zijn vandaag binnen gekomen en we hebben ze zojuist opgehangen! Enorm blij mee! Goede kwaliteit, maat klopt. Het enige wat ik lastig vond was na de bestelling dat je niet echt een update mail krijgt. Maar pas weer een mail voor levering.
 
November 11, 2023
Eenvoudig bestellen, levering volgens afspraak, prima kwaliteit voor redelijke prijs
 
November 04, 2023
Super mooie vouwgordijnen. Netjes geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden!
 
Oktober 22, 2023
Een leverancier kun je vaak het beste beoordelen als het stuk gaat en het op service aankomt. Een jaar geleden hebben we een houten jaloezie gekocht bij jaloezienfabriek. Prima zoals je kan verwachten. Maar drie weken geleden heeft onze pup zich tegoed gedaan aan 10 lamellen van de jaloezie. De jaloezie fabriek gevraagd of ze 10 lamellen konden leveren. Na een paar dagen een pakket op de stoep met 10 lamellen echt heel top. Blij mee dat zulke service af en toe nog geleverd wordt door een bedrijf.Dank
 
Oktober 22, 2023
Wij zijn super tevreden van de bestelde jaloezieen. Niet lang moeten wachten, ze zijn zeer mooi en heel makkelijk te plaatsen , wij raden iedereen jullie aan.
 
September 24, 2023
Na wat gemengde reviews te hebben gelezen eerst wat proefjes besteld en telefonisch contact gehad en keurig te woord gestaan. De bestelling werd eerder geleverd dan aangegeven. De bezorgservice was prima. Eenmaal uitgepakt en opgehangen stralen de jaloezieën luxe en degelijkheid uit. Wij zijn er heel blij mee.
 
September 22, 2023
Communicatie niet heel duidelijk. Pvc niet op voorraad na 3 weken al besteld te hebben. Hout genomen. Weer vertraagd. Zijn wel mooi
 
September 21, 2023
Verschillende keren vouwgordijnen besteld voor zakelijke doeleinden. . Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.
 
September 09, 20
Snelle levering, makkelijk bestelprocedure en zeer redelijke prijzen!
 
Augustus 26, 2023
Kwalitatief goede producten voor een passende prijs!:Snelle bezorging maar mocht het iets langer duren dan communiceren zij hierover. Zo hoort het! Top onderneming.
 
Juli 24, 2023
Goede communicatie voorafgaand aan de levering. Jaloezieën pasten goed. Levering was precies volgens bestelling.
 
Juni 30, 2023
Goedendag, langs deze weg wilde ik jullie bedanken voor de door jullie gestuurde jalouzieen. Ik ben er erg blij mee, alles was ook correct, ook een pluim voor de klantenservice, zij kon me precies vertellen wanneer ik de Jalouzieen kon ontvangen en alle afspraken zeer netjes nagekomen. Nogmaals erg bedankt, hierbij een zeer tevreden klant!!!
 
Juni 28, 2023
Zij zijn behulpzaam en zij beantwoorden je vragen keurig binnen enkele dagen. Ik raad ze aan.
 
Juni 02, 2023
Goed en degelijk product; prima verpakt zodat het niet kan beschadigen. Eenvoudig op te hangen.Fijn bedrijf.