In de Nis

Waarschuwing: Niet voor ramen die naar binnen openen

Meet de breedte en daling in de nis op verschillende plekken bovenkant, middel en onderkant. Geef ons de smalste afmetingen. Controleer of er enige obstructies zijn in de uitsparing.

Niet aftrekken van uw maten. Wij zullen inhoudingen maken voor de gordijnen zodat ze vrij kunnen worden bewogen in de nis.

Voor verduistering / rolgordijnen zal de doek grootte zo'n 1-3,5 cm korter zijn dan de volledige beugel tot beugel breedte.

Buiten de Nis

Waarschuwing: Controleer de stapel grootte wanneer het venster van binnen wordt geopend.

Wanneer u de 'buiten de nis' heeft geselecteerd zullen wij de gordijnen in de exacte grootte vervaardigen, echter raden we aan dat de gordijnen 7 cm aan elke kant overlappen. Als er voldoende ruimte is, moet er zo'n 140 mm (14cm) worden toegevoegd aan zowel uw breedte als daling.

Voor verduistering / rolgordijnen is de overlap nodig, zodat het doek volledig het venster en de uitsparing zal bedekken. Doek grootte zal 1 tot 3,5 cm korter zijn dan de volledige beugel tot beugel breedte.

Gordijnen

Breedte: Meet de stang of paal breedte van links naar rechts. (als de stang een overlap heeft moet u dit altijd opnemen in de meting)

Daling: Voor enkele plooi, triple plooi en bokaalplooien gordijnconfettie meet van de onderzijde van de paal ring tot 1 cm van de vloer, maar als een stang is geplaatst meet dan van de bovenkant van de stang tot 1 cm van de vloer. Voor zeilringen en lussen gordijnconfettie meet vanaf de bovenkant van de paal tot 1 cm van de vloer.