Jalozien Voorwaarden en Geheimhouding Beleid
Voorwaarden en Geheimhouding Beleid
arrowg  Algemene Voorwaarden:
U heeft onze algemene voorwaarden gelezen en u gaat ermee akkoord alvorens uw een van onze producten koopt, online of via de telefoon. Bij het kopen van goederen via onze website tekent u een overeenkomst met handelend onder de naam jaloezieen-fabriek.nl. De overeenkomst wordt gesloten op het moment wanneer u de bestelling plaats.
arrowg  Onze producten:
De jaloezieën die wij verkopen zijn gemaakt op basis van uw maten. Begrijpt u alsublieft dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om de juiste maten van uw raam op te meten en om te beoordelen wat past op uw raam. Je hoeft niks af te trekken van uw eigen metingen om te ervoor te zorgen dat onze producten perfect zullen passen op uw ramen. We kunnen geen retours en geld teruggave accepteren als u ons de verkeerde maten hebt gegeven. We zullen niet in staat zijn om deze producten te verkopen en daarom zullen wij niet in staat zijn om het geld terug te betalen.
Gelieve erop te letten dat, hoewel de jaloezieën worden gesneden met een hoge precisie machine we een speling van 2-5mm hanteren. We zullen geen jaloezieën vervangen als de zij binnen deze spelings limiet vallen.
Stof gebruikt bij het maken van de rol / jaloezieën zal variëren in dalen tot de maximale daling die wij specificeren op onze website. Dit heeft geen invloed op de werking van een rolgordijn.
Houd er rekening mee onze echte hout producten 100% gemaakt zijn van natuurlijke producten en zijn onderworpen aan kleurvariatie volgens het hout dat gebruikt wordt bij de vervaardiging van de jaloezieën en de productie batches van waar ze vandaan komen, daarom willen we klanten adviseren om zo snel mogelijk na het ontvangen van het monster uw bestelling te plaatsen. Ook raden wij deze producten niet aan voor gebruik in ruimten met een hoge luchtvochtigheid of vocht zoals badkamers. Het hout dat wordt gebruikt voor de productie van de houten jaloezieën productie is voornamelijk basswood en genaamd door de fabrikanten hoe zij wensen. Wij behouden ons het recht voor om ze te hernoemen op onze website.
WKlanten moeten zich ervan bewust dat de jaloezieën industrie anders is dan andere industrieën in termen van de gebruikte houtsoort. Bijvoorbeeld in de vloer-industrie zal "notenhouten vloer" worden gemaakt van de werkelijke notenboom terwijl jaloezieën worden gemaakt van lindehout of ander hout en geschilderd om te lijken op walnoot. Daarom, als je notenhouten vloer in uw huis heeft en u deze probeert te koppelen aan onze jaloezieën raden wij u aan om eerst een proef op te vragen, om het te vergelijken voordat u de bestelling plaatst. In het geval dat wij jaloezieen gemaakt van exact houtsoorten zullen wij de woorden "echte" aan hun naam, bv "Echte walnoot" toevoegen.
arrowg  Bestellingen:
Alle vragen met betrekking tot gedane bestellingen of klantenservice moet worden gedaan via onze contact pagina. Omdat we producten uitbesteden in het gehele Verenigd Koninkrijk en Europa zijn we niet in staat om ondersteuning te bieden via de telefoon gezien eerst contact moet worden opgenomen met de leveranciers.1 tot 2 werkdagen zijn nodig om te reageren op al uw vragen.
Onze klantenservice medewerkers achterhalen altijd de bestellingen, houdt er rekening mee dan we geen vorderingen accepteren gebaseerd op verkeerde maten ingevoerd door onze operator. Daarom kunnen wij in het geval van bestellingen via de telefoon geen vorderingen accepteren.Na het plaatsen van de bestelling dubbel check alle specificaties van uw jaloezie door het volgen van de instructies die we zenden in de bevestigingsmail. U kunt ook alle details online vinden via de contact pagina. Deze gegevens zijn een half uur nadat de bestelling via de telefoon is geplaatst beschikbaar.
arrowg  Levering:
We specificeren de nodige verzend tijd bij elke prijsberekening die we maken voor de product pagina. Houdt er rekening mee, dat als we 7 dagen neerzetten, het 7 werkdagen betekent vanaf het moment dat de betaling binnen is (gebruikelijk binnen 24 uur). Meeste van onze producten worden op maat gemaakt waarbij wij tijd nodig hebben om ze te maken en te verzenden. Daarom vragen we om uw geduld. De gespecificeerde verzend voorwaarden zijn niet van toepasssing tijdens de feestdagen en met de kerst.
Herlevering lading voor op gemaakte goederen: In het geval dat de vervoerder probeert te leveren maar de klant is niet thuis dan laat hij een kaart achter of een bericht op de telefoon. Wanneer de klant niet contact opneemt om een afspraak te maken voor een nieuw lever moment en de goederen worden terugbezord bij ons brengen we (8-10 euro) in rekening voor herleveringskosten.
Bij levering moeten de dozen worden geïnspecteerd op mogelijke schade en daarnaast worden ondertekent op het papier van de koerier als er van eee beschadiging sprake is. De goederen in de dozen hoeven niet beschadigd te zijn, daarom verzoeken wij de klant om de goederen te inspecteren.
Alle ontvangen orders die zijn ondertekend als beschadigd moeten bij ons worden gemeld bij ons via de contact pagina. Goederen moeten worden gecontroleerd in de dozen en we raden aan om dit zo snel mogelijk uit te voeren wannneer de goederen zijn ontvangen om zo elk probleem tijd bij ons te melden. In ieder geval verzoeken wij klanten om ontvangst van de goederen te inspecteren en eventuele problemen te melden binnen een redelijke termijn van 28 dagen. Wij behouden ons het recht voor om digitale foto's op te vragen met betrekking tot de problemen die gemeld worden.
arrowg  Annuleringen / Retourbeleid:
Op basis van de Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000, op maat gemaakte goederen (rolgordijnen, jaloezieen, gordijnen) zijn uitgesloten van deze wetgeving en het 7 dagen annuleringsrecht is dan ook niet van toepassing. We accepteren geen retours van op maat gemaakte goederen. Annuleringen zijn mogelijk zolang de producten of onderdelen hiervan nog niet zijn gemaakt. Onze niet op maat gemaakt producten kunnen retour worden verzonden op de kosten van de klant en we vragen u om deze goederen binnen 7 dagen terug te sturen. Elke retour moet een retour nummer op de doos hebben wat u van ons krijgt voordat u het verzend.
Installatie-instructies en de foto's aangeboden in de “Hoe te Installeren” pagina moeten worden gebruikt voor als enig doel het begrijpen hoe het rolgordijn werkt en de manier waarop het moet worden geinstalleerd, aangezien het bedieningssysteem en verschillende onderdelen kunnen afwijken door het gebruik van meerdere fabrikanten. Dit zal geen invloed hebben op de bediening van de gordijnen. Mocht u technische vragen hebben of heeft u speciale onderdelen voor onze gordijnen nodig, contact ons dan eerst voordat u een bestelling plaatst.
arrowg  Privacybeleid:
De informatie die wij vragen en het verzamelen daaravn zal worden gedaan in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
De informatie die wij verzamelen over u:
  • uw naam
  • adres
  • telefoonnummer
  • email adres
Wij bewaren uw gegevens niet en wij zullen deze niet verkopen of aanbieden aan derden. We zullen uw gegevens alleen gebruiken om uw bestelling te verwerken.
arrowg  Veiligheid voor kinderen Informatie:
Gebruik van extra veiligheidsvoorzieningen kan het risico van wurging verminderen, maar de jaloezie kan niet waterdicht worden beschouwd. Het elimineren van dit risico kan worden bereikt door de kabels, kettingen, banden en dergelijke buiten het bereik van kinderen te houden. U moet niet beginnen met de installatie van de jaloezie zonder het installeren van het kindvriendelijke onderdeel. Mocht u om welke reden dan ook het onderdeel niet kunnen vinden moet u contact opnemen met ons via http://www.jaloezieen-fabriek.nl/contact.html voor een vervanging, alleen wanneer u dit heeft ontvangen installeer dan de gordijnen.