KRIJG VANDAAG NOG 20% KORTING!
  vanaf 12.35 , op voorraad
X

AFMETING ( Hoe te meten )

Breedte

Hoogte

  • Garantie 3 Jaar
  • Levering binnen14-21 werkdagen
  • Klanten beoordelingen
    9.9

Extra Opties

Configureer uw product

Lamel maat

Band/Standaard Koorden Bekijk meer

Tillen Bediening

Kantelen/Draaien Bediening

Gemotoriseerd Bekijk meer

Afstandsbediening Bekijk meer

Smart control Bekijk meer

Plaatsing Jaloezie Bekijk meer

Omsluitende Profielkrans Bekijk meer


  • &

    voetnoten

    verbergen

Volledige controle over de lichtinval in uw kamers en een prachtig effect op uw huidige interieur is simpelweg te verkrijgen met onze wit houten jaloezieen. Kantel de lamellen en u kunt zo gemakkelijk spelen met deze lichthoeveelheid in uw kamer of juist toch net wat meer privacy wat u altijd zo graag wilde. Kies voor een op maat product en geniet van een echte houten luxaflex voor een scherpe prijs.

Wij de fabrikant zorgen ervoor dat uw product volledig op maat naar u wens wordt gemaakt.
U profiteert hierbij van 100% echt op maat gemaakt hout met kwaliteit hout, hoogwaardige duurzame componenten, mooie koorden of juist toch een mooie ladderband waarbij u kunt kiezen uit niet alleen een zwarte of witte band maar uit diverse kleuren.

In een tijd waar iedereen nog duurzamer probeert te worden en dat op een budget is dit simpel te creeren door de goede isolatie van onze houten lamellen, hou het nu in de nazomer nog lekker koel door de warmte buiten te houden en geniet straks van wat extra zon in uw kamer door de lamellen open te zetten. Bestel vandaag nog een gratis kleurstaal aan en zie hoe mooi onze gebroken wit houten jaloezieen zijn.

Wanneer u nu bestelt profiteers u ook nog eens van een fikse korting van 20% waarbij wij dus meer dan 70% goedkoper zijn dan de speciaal zaak om de hoek. Wij leveren in heel Nederland en Belgie.