KRIJG VANDAAG NOG 20% KORTING!
  vanaf 8.28 , op voorraad
X

AFMETING ( Hoe te meten )

Breedte

Hoogte

 • Garantie 3 Jaar
 • Levering binnen14-21 werkdagen
 • Klanten beoordelingen
  9.6

Extra Opties

Configureer uw product

Lamel maat

Band/Standaard Koorden Bekijk meer

Tillen Bediening

Kantelen/Draaien Bediening

Plaatsing Jaloezie Bekijk meer

Omsluitende Profielkrans Bekijk meer


 • &

  voetnoten

  verbergen

   Klantbeoordelingen

  • na een setje kleurstalen te hebben besteld toch even spannend of ik nou melk of wit moet hebben voor mijn werkkamer thuis, toch melk besteld omdat die net wat beter oogde, lamellen binnen 2 weken binnen gekregen en super! kan niet anders zeggen, heb nu een erg frisse nieuwe look voor mijn werkkamer!

   .
  • Op het laatste moment toch van kleur veranderd terwijl ik de bestelling al had geplaats, was voor hun geen enkel probleem en kreeg al de dozen nog net voor mijn verhuizing binnen, kreeg het verschil in geld direct teruggestort en kan nu net genoeg licht doorlaten zonder dat het me stoort.

   .
  • Grote bestelling geplaatst voor 1 van mijn bedrijfspanden, in andere panden had ik al melkkleur lamellen hangen maar kwam deze website toevallig tegen en de prijs was toch flink minder dan overige, kwaliteit echter doet niet onder voor de concurrent, dus prima deal!

   .
  • op de milimeter perfect kunnen ophangen in mijn uitsparing, top!

   .
  • Korting verkrijgen duurde even gezien ik kennelijk een ander vinkje moet aanvinken, maar desalniettemin netjes kunne betalen en kreeg de 2 stuk melk lamellen al binnen 10 dagen binnen, zien er goed uit, hangen perfect dus aanrader

   .

Wilt u toch net wat anders dan gebroken wit dan raden wij u de melk houten jaloezie aan.
Deze prachtige kleur is zeer stijlvol en past dan ook gemakkelijk in elk modern interieur.
Ga voor deze duurzame melk jaloezie en krijg een volledige controle over de privacy in elke kamer waar u deze houten luxflex zult plaatsen.

Wat wij bieden is vrij simpel, namelijk scherpgeprijsde houten jaloezieen gemaakt met echt houten lamellen, voorzien van een echte houten kap met een systeem gemaakt met hoogwaardige componenten en dat allemaal zorgt ervoor dat u een stijlvol en prachtig hout product in huis haalt maar wat wel binnen uw budget past. Doordat we als fabrikant geen tussenpersoon nodig hebben kunnen wij u dus rechtstreeks uit de fabriek deze houten jaloezieen aanbieden voor de goedkoopste prijs.

Daarnaast bieden wij topkwaliteit echt houten lamellen een scherpe prijs met een fikse korting en ook nog eens goedkoper dan bij de speciaalzaak om de hoek! Het lijkt bijna wel een uitverkoop met de giga korting die we nu hebben op de gehele collectie houten jaloezieen. Profiteer nu van deze actie en bestel de goedkoopste echt hout lamellen volledig op maat in Nederland. U kunt zelf gemakkelijk uw product samenstellen en u kunt onder andere kiezen voor een matchende ladderband of toch juist mooie koorden.