KRIJG VANDAAG NOG 20% KORTING!
  vanaf 9.11 , op voorraad
X

AFMETING ( Hoe te meten )

Breedte

Hoogte

 • Garantie 3 Jaar
 • Levering binnen14-21 werkdagen
 • Klanten beoordelingen
  9.9

Extra Opties

Configureer uw product

Lamel maat

Band/Standaard Koorden Bekijk meer

Tillen Bediening

Kantelen/Draaien Bediening

Plaatsing Jaloezie Bekijk meer

Omsluitende Profielkrans Bekijk meer


 • &

  voetnoten

  verbergen

   Klantbeoordelingen

  • Ik bestel 1x in de 10 jaar nieuwe raamdecoratie, dus ik was zeer benieuwd naar de jaloezieen, kleurstaal kwam goed overeen met mijn interieur en de binnengekregen lamellen passen perfect, ben dus blij, op naar de volgende 10 jaar!

   .
  • Houten Jaloezieen binnen gekregen, de tape was alleen in standaard wit, had ik vergeten in de webshop aan te passen, meten goed contact, kreeg te horen dat ik nieuwe tape zou krijgen zonder extra hiervoor te betalen, super dus!

   .

De foto's op onze website doen deze kleur geen goed recht, bestel daarom nu een gratis kleurstaal aan van de lichtgrijze houten jaloezieen en zie voor u zelf hoe mooi en stijvol deze kleur kan passen in uw interieur. Geniet van de natuurlijke uitstraling van deze houten lamellen en laat heel uw interieur net dat extra zetje krijgen wat uw kamers stijlvol afmaakt.

Rechtstreeks uit de fabriek en dus direct contact met ons de fabrikant zijn allemaal voordelen van het bestellen van houten jaloezieen op jaloezieen-fabriek.nl. Wij bieden een fikse korting en zijn daarmee veruit de goedkoopste raamdecoratie shop in Nederland. Doordat wij rechtstreeks uit de fabriek de houten lamellen aan u de klant kunnen verkopen.

Volledig op maat en geschikt voor zelfde grote ramen waar u moet gaan voor extra breed. Onze grijze houten jaloezieen komen in 50mm lamellen en wanneer u net wat kleiner wilt kunt u kiezen voor 25mm of 35mm lamellen. Allemaal perfect horizontaal leverbaar met koorden of met ladderbanden. Onze lichtgrijs houten jaloezie kan worden geleverd met een matchende grijze band. Mocht u voor een twist willen gaan zijn er diverse andere kleuren te kiezen.

Wilt u meer weten over dit product of andere producten kunt u gewoon contact opnemen met onze klantenservice en zij kunnen u alles vertellen of hoe deze producten dienen te worden opgemeten, hoe ze moeten worden geinstalleerd of wanneer u advies wilt hebben betreffende de kleur, band of koord, de maat van lamellen et cetera.