KRIJG VANDAAG NOG 20% KORTING!
  vanaf 9.11 , op voorraad
X

AFMETING ( Hoe te meten )

Breedte

Hoogte

  • Garantie 3 Jaar
  • Levering binnen7-14 werkdagen
  • Klanten beoordelingen
    9.8

Extra Opties

Configureer uw product

Lamel maat

Band/Standaard Koorden Bekijk meer

Tillen Bediening

Kantelen/Draaien Bediening

Plaatsing Jaloezie Bekijk meer

Omsluitende Profielkrans Bekijk meer


  • &

    voetnoten

    verbergen

Draaikiep of Erker

Onze lichtgrijs houten jaloezieën worden voor elke klant stuk voor stuk volledig op maat gemaakt. Een erker, een draaikiep raam of een raam dat naar binnen opent, niks is onmogelijk voor jaloezieen-fabriek. Wij kunnen vrijwel elk kozijn van een passende houten jaloezie voorzien. Zijgeleiding is mogelijk en is 10% extra per jaloezie. Voor meer informatie, neem svp direct contact op via het contactformulier op de contactpagina of via onze livechat. Medewerkers zijn doordeweeks beschikbaar tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Volledig op maat

Wij kunnen elke jaloezie uitlijnen, mits ze exact dezelfde hoogte hebben. Mail direct na het plaatsen van een bestelling onze klantenservice met die speciale verzoek, en krijg uw houten jaloezieën volledig op maat en uitgelijnd in huis. Levering is al binnen 14 tot 21 werkdagen. Zijkanten van de houten lamellen worden standaard meegeverfd. U krijgt voor elke jaloezie standaard een mooi matchende afdeklat. Wilt u ook dat de zijkanten van de bovenbak afgedekt zijn, dan kunt u een mooi matchende profiel krans op de productpagina selecteren. Dit is alleen mogelijk wanneer u de jaloezie buiten de nis besteld en plaatst. Komt de jaloezie in het kozijn/in de nis dan is een profiel krans niet mogelijk.

Neem een kijkje hieronder en zie de standaard breedte maten die wij kunnen bieden. Voor extra breed heeft u de keuze om te gaan voor onze collectie Abachi lamellen. Wilt u voor het mooiste wit, dan is de Premium Wit houten jaloezie echt ons paradepaardje. Vraag vandaag nog een gratis kleurstaaltje aan via de website en zie thuis hoe mooi deze houten lamel met uw huidige of nieuwe interieur kan matchen.

Hoogte en breedte maten:

320 cm, 310 cm, 300 cm, 290 cm, 280 cm, 270 cm, 260 cm, 250 cm, 240 cm, 230 cm, 220 cm, 210 cm, 200 cm, 190 cm, 180 cm, 170 cm, 160 cm, 150 cm, 140 cm, 130 cm, 120 cm.