KRIJG VANDAAG NOG 20% KORTING!
  vanaf 10.14 , op voorraad
X

AFMETING ( Hoe te meten )

Breedte

Hoogte

  • Garantie 3 Jaar
  • Levering binnen7-10 werkdagen
  • Klanten beoordelingen
    9.5

Extra Opties

Configureer uw product

Bediening

Ketting Kleur Bekijk meer

Gemotoriseerd
(Electrisch Bediend) Bekijk meer

Afstandsbediening Bekijk meer

Smart control Bekijk meer

Voering Bekijk meer

Bekijk meer


  • &

    voetnoten

    verbergen

Klik ten eerste eens op de foto hier linksboven de product pagina en zie de roderick zwarte stof wat duidelijker en klik direct onder foto om een gratis kleurstaal van deze stof bestellen. De stof roderick zwart is beschikbaar met diverse opties en leverbaar op maat in geheel Nederland.

Afgewerkt met baleinen aan de achterkant van het doek zorgen deze ervoor dat uw vouwgordijn netjes recht blijft hangen. U heeft doordat ze volledig in onze fabriek op maat worden gemaakt vrije keuze in een reeks aan opties om ze helemaal naar wens te laten produceren.

Kies uit meerdere types voering om zo een volledige controle over de lichtdoorlatendheid en privacy te beschikken. Door het optrekken van de vouwgordijnen kunt u met de lichthoeveelheid in uw kamers spelen. Kies voor een thermische voering wanneer u in de zomer de warmte buiten wil houden en in de winter deze warmte juist binnen wil houden.

Doordat wij geeen tussenpersoon of bedrijf gebruiken maar rechtstreeks uit onze fabriek aan u kunne leveren kunnen wij de prijs zo laag houden u dus de beste prijs online in Nederland aanbieden.
Vraag vandaag nog een gratis kleurstaal aan voor onze Roderick Zwart op maat gemaakte vouwgordijnen.