Hoe te Vouwgordijnen meten

Waarschuwing: Binnen de nis montage: niet voor ramen die naar binnen openen.
Buiten de nis montage: controleer stapel grootte bij het openen van het raam.

Stap 1.
Controleer of er geen verwarmingsbuizen, deur grepen of raam hang-en andere obstakels in de weg.

Stap 2.
Zal het product worden geïnstalleerd in de uitsparing of buiten de uitsparing?

Als het product moet worden opgehangen in de uitsparing:
Meet de breedte van het frame zowel de boven-en onderzijde. Meet de lengte van het frame zowel links als rechts. Bestel de kleinst gemeten breedte en hoogte afmetingen (in mm). We zullen 10-12mm aftrekken van de gegeven breedte om de blinde zal vrijelijk in de uitsparing.

Als het product moet worden opgehangen buiten de uitsparing:
Meet de breedte en de daling van je venster. Wij adviseren om het venster overlappen 75mm aan elke kant om de breedte en 75mm aan de daling voor een efficiënte lichtregeling. Zorg dat er voldoende ruimte is om de overlap toe te voegen en alle obstakels wordt gehouden overwegingen (dwz vensterbanken, kasten, deuren).

Stap 3.
Bij elk vouwgordijn rekening met de bundel hoogte variërend van 25 cm tot 40 cm (afhankelijk van de grootte van de geordende blind) voor openen / sluiten van de deur of raam.

N.B
Als de vouwgordijnen u bestellen gaat in dezelfde ruimte kunt u contact opnemen met onze afdeling Klantenservice via de contact pagina na het plaatsen van de bestelling te adviseren en wij zullen patroon overeenkomen met uw zonwering.

Een internationale krimp tolerantie van 2% tot 3% van toepassing op stof voor vouw en Oostenrijkse gordijnen. Polyester zal krimpen het minst.

Niet geschikt voor vochtige ruimtes.