Installatie Instructies for Luxe Hoofdrail
A. Bovenbak B. Metalen Beugels (juiste hoeveelheid afhankelijk van het type gordijn) C. Ketting-zilver metaal is standaard D. Kinderbeveiliging


a.voor metalen ketting   b.voor metalen ketting

Installeren van uw vouwgordijnen

Stap 1

Verwijder de beugels van de bovenbak. Ze komen in veerbediening en u zult moeten drukken op de veer om ze van de rails af te kunnen halen.

Beslis of u ze aan uw muur of plafond wild bevestigen en markeer op de muur waar u wilt boren en de schroeven moeten komen. (U zult de correcte schroeven moet aanschaffen). De eindbeugels moeten altijd worden geinstalleerd op ongeveer 8cm van elke uitende en afhanklijk van de breedte van het vouwgordijn de andere beugels zullen gelijkmatig worden verspreid tussen de twee uiterste beugels.

Stap 2

Klik uw bovenbak terug in de beugel en het vouwgordijn is nu klaar voor gebruik.

Stap 3

Als uw vouwgordijn niet gelijkmatig op en neer beweegt moet u ervoor zorgen dat de de koorden op het vouwgordijn 100% gelijk zijn. Wanneer dit niet het geval is kunt u ze gemakkelijk aanpassen. Ontknoop het koord van de onderkant loslaat clips pas deze aan en knoop het koord opnieuw.


Stap 4

Zorg Instructies

Door de verschillende materialen gebruikt in de stof is het niet een slim idee om uw vouwgordijnen te strijken omdat het mogelijk leidt tot het branden of schrimpen van het vouwgordijn.

Let op: Hoewel wij op zoek zijn om uw gordijnstof zo plat mogelijk te maken is er een kans dat bij het installeren het vouwgordijn mogelijk vouwen ontstaant.

Hoe mogelijke vouwen te verwijderen.

1. Leg het vouwgordijn op een platte ondergrond en stoom het met een strijkijzer op ongeveer een duim afstand van het vouwgordijn, vervolgens kunt u het bevestigen op de rails. Na het bevestigen op de rails trek het vouwgordijn omhoog en laat het opgeruld zitten voor een aantal dagen zodat de plooien in hun plek vallen.

2. Een alternatief is om het vouwgordijn na installering op de bovenbak te stomen met een strijkijzer onderaan het vouwgordijn wat vouwen uit het vouwgordijn laat vallen. Net zoals hiervoor zullen de plooien dan prachtig op hun plek komen door deze ook een aantal dagen te laten hangen.

Stap 5Kinderbeveiliging pinrichting

a.voor metalen ketting       b.voor plastic ketting

Koord Loslaat Clips

Maak Vouwgordijnen Kindervriendelijk. Elk vouwgordijn is uitgerust met kinderbeveiling volgens de huidige normen: koord loslaat clips en ketting pinrichting.


De pinrichting installeren

A. Positioneer de Kinderbeveiling op maximale afstand van het bedienings mechanisme om te voorkomen dat het trekkoord en de ketting slap gaan hangen.
B. Markeer gaten positie op de muur
C. Boor gaten en schroef de kinderbeveiling in positie. Gebruik pluggen mits voorzien.
D. Boor gaten en schroef de kinderbeveiling in positie. Gebruik pluggen waar nodig.
E. Zorg ervoor dat de afstand tussen de twee strengen van de lus niet meer is dan 50mm vanaf de uitgang van de Kinderbeveiling.


Bediening van de plastic kettingpner

Om het controlemechanisme te bedienen, terwijl u het knop vormige gedeelte naar beneden drukt zodat de zijkant gaten in het apparaat overlappen, trek u vouwgrdijnen omhoog of omlaag.
Let op, het loslaten van de knop zal de ketting op zjin plek vastzetten.


WAARSCHUWING!

Kinderen en kwetsbare personen lopen het risico stragulation door lussen en kettingen. Zorg ervoor dat u ALTIJD het kind gebruik maken van safey beneden clip geleverd en u wordt regelmatig gecontroleerd dat het nog steeds op zijn plaats en werken te garanderen.

Vouwgordijn koorden worden altijd blootgesteld, ervoor te zorgen dat zij worden gehouden buiten het bereik van kinderen en altijd kinderen onder toezicht staat.

Gebruik NOOIT vouwgordijnen in een kinderkamer (slaapkamer, speelkamer) waar toezicht is niet beschikbaar.