Kindveiligheid Informatie

Automatische Koord Vergrendel Kindveiligheid Apparaat

Koord Klamp zal gratis worden meegeleverd.

Deluxe Bovenbak Kindveiligheid apparaa

Tie Down Clip zal gratis worden meegeleverd bij dit product.

Waarschuwing: Laat kinderen nooit achter een vouwgordijn komen. Er is geen kind veilig apparaat voor de rug koorden. We dit soort blinde niet aanraden in de kamer van een kind waarbij toezicht niet beschikbaar is.

De koord klamp is een kinderbeveiliging voor koord bediende vouwgordjinen. Het moet worden geïnstalleerd op de muur naast het gordijn op voldoende afstand om de kabels moeilijk bereikbaar te maken voor kinderen en de koorden moeten vaak genoeg worden gewikkeld om de klamp zodat de snoeren buiten bereik van kinderen bljven en opknopings risico's te elimineren.

De Tie Down Clip is ontworpen om te worden gebruikt met ketting aangedreven vouwgordijnen. Ze moeten worden geplaatst op de wand naast het gordijn zodat wanneer de ketting wordt geschoven door de haak het gordijn word uitgerekt op de muur om zo te voorkomen dat het vrij gaat hangen en lussen zullen worden gevomdt.

Gebruik van extra veiligheidsvoorzieningen kan het risico van wurging verkleinen, maar het gordijn kan niet worden beschouwd als waterdicht. Eliminatie van dit type risico kan worden bereikt door de kabels, kettingen, banden en dergelijke buiten het bereik van kinderen te houden. Als om welke reden dan ook u het apparaat niet kan vinden moet u contact met ons opnemen via www.jaloezieen-fabriek.nl/contact.html voor een vervanging en pas na ontvangst van het product kunt u de gordijne installeren.