Meegeleverde hardware
Montage sleutel
Schroeven voor scharnieren
Magneten


1. AMONTAGE VAN HET SHUTTER RAAM


Leg de framedelen met de voorzijde naar beneden en voeg ze samen in de hoeken. Gebruik de montage sleutel om de hoeken samen te voegen en tik de sleutel voorzichtig op zijn plaats.
2. Raam Kozijn installatie


U moet eest beslissen voor het uitvoeren van de eerste meting of u de shutter binnen of buiten het raamkozijn wil installeren.
Op de Dag

Voor op de dag fitting zullen wij een L-kozijn aanbieden.
Plaats de buitenranden van het L-kozijn rond de vensteruitsparing.
Bevestig één kant van het kozijn aan de muur met een schroef en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat het frame absoluut waterpas is en bevestig vervolgens de andere kant van het frame.

Binnen de nis

Voor de binnenuitsparing bieden we meestal het Z-kozijn maar ook het L-kozin op speciaal verzoek. Waarschuwing: zorg ervoor dat het kozijn niet in de buurt van deurgrepen of andere obstructies wordt geïnstalleerd om zo de lamellen optimaal te kunnen openen en en laten sluiten.Gebruik een boormachine om door het frame te boren en markeer de gaten die nodig zijn voor de meeste wanden, behalve bij installatie op hout of pvc of waar schroeven rechtstreeks worden gebruikt.


3. Instructie voor het ophangen van de panelen


Als de scharnieren vooraf zijn geïnstalleerd, hoeft u alleen nog maar de pennen erin te schuiven. Zo niet, dan moet u eerst de scharnieren erin boren.
Probeer eerst de juiste panelen te identificeren te zien op de onderstaande afbeeldingen voordat u de pennen in de scharnieren plaatst!


LLRR-panelen in volledige hoogte of caféstijl = 1234
Rij op rij LLRR-panelen = 1234 (bovenste rij) LLRR-panelen = 5678 (onderste rij)