Hoe te Rolgordijnen meten

Waarschuwing: Binnen de nis montage: niet voor ramen die naar binnen openen. Buiten de nis montage: controleer stapel grootte bij het openen van het raam.

Houd er rekening mee dat rolgordijnen van meer dan 1900 mm in de breedte of 2800 mm in de hoogte zullen worden vervaardig met een voeg in het gordijn.
Voor Top Cassette rolgordijnen let op dat doek grootte 35 mm kleiner zal zijn dan de totale breedte van het rolgordijn.

Gelieve te beslissen over de geschikte optie voor uw raam alvorens dat u bestelt.

1. IN DE NIS - de fabriek trekt 3mm af van de door uw geplaatste afmeting. Het rolgordijn inclusief de beugels en de bediening past in uw uitsparing.

2. BUITEN DE NIS - de breedte van het rolgordijn word gemaakt in de exacte maat van beugel tot beugel. Het zal worden gemaakt en passen zoals u kunt zien op de foto op de linkerkant van de pagina plus de beugels en de bediening.

3. DOEK MAAT - wij zullen automatisch de grootte van de beugels (35 mm) toe voegen aan de door u opgegeven afmetingen. Als deze optie is geselecteerd dan zijn de rolgordijnen niet geschikt voor fitting binnen de uitsparing. Zorg ervoor dat u genoeg ruimte heeft om het gordijn passend te maken.

Zorg ervoor dat wanneer de rolgordijnen zijn aangebracht buiten de raam uitsparing, indien er voldoende ruimte is, dat de rolgordijnen moeten overlappen met de muren aan beide kanten voor meer efficiƫnte blokkering van de zon, voornamelijk bij verduistering rolgordijnen.

Controleer of er geen obstakels zijn in het gebied waar uw de gordijnen wilt ophangen. Dwz. venster sloten, stopcontacten, tegels, telefoonaansluitingen.

Bestel altijd in breedte x hoogte

Gebruik altijd een stalen meetlint

Vermeld alle maten tot op de millimeter

Standaard Specificatie:
Zijde bedieing op rechts

Zijde bedieing in het wit

Rechte rand zonder vlecht

Beugels in het wit