Kindveiligheid Informatie

Tie Down Clip is kosteloos voor producten met metalen controleketen. Het zal de ketting netjes te houden tegen de muur, voorkomen dat kinderen te verwijderen omdat het niet vrij hangen.

De gemakkelijke ketting breek connector is kosteloos voor producten met witte controleketting. Het is ontworpen om te breken wanneer er gewicht wordt uitgeoefend op de ketting.

Deze veiligheidsvoorzieningen worden gebruikt om rolgordijnen kindveilig te maken. Tie Down Clip wordt gebruikt om besturingselementen op te ruimen tegen de muur terwijl onze eenvoudig ketting connector breekt bij uitoefenen van gewicht waardoor de uiteinden van de ketting los laten als er druk wordt uitgeoefend.

Gebruik van extra veiligheidsvoorzieningen kan het risico van wurging verkleinen, maar het gordijn kan niet worden beschouwd als waterdicht. Eliminatie van dit type risico kan worden bereikt door de kabels, kettingen, banden en dergelijke buiten het bereik van kinderen te houden. Als om welke reden dan ook u het apparaat niet kan vinden moet u contact met ons opnemen via www.jaloezieen-fabriek.nl/contact.html voor een vervanging en pas na ontvangst van het product kunt u de gordijne installeren.