Plooi soorten

Enkele Plooi

Dit is de meest populaire plooi soorten beschikbaar. Het wordt geleverd met een 7,5 cm (3inch) band. Het kan worden gebruikt met elke track of paal en ook de enige kop kan worden gebruikt met tussenvoering door de dikte van het gordijn.

Triple Plooi

Deze plooi soorten wordt gemaakt door het veiligstellen van drie plooien om samen elegante plooien te creƫren, geschikt voor elke ruimte en vergeven een warme luxe sfeer. Onze plooien zijn ongeveer 12,5 cm (5 inch) breed en kunnen worden gebruikt met een stang of rails. Voor de beste hanging voor deze plooi soorten adviseren we om ze te gebruiken met een gordijn stang.

Zeilring

Kies zeilringen voor een meer eigentijdse uitstraling. We gebruiken 40mm en 66mm zeilringen (de diameter van de totale zeilring). De beste manier om deze te gebruiken is met een 28mm stang. Er is een selectie van zeilringen kleuren op de productpagina.

Lussen

Dit is een meer ontspannen, niet formele look. De tabblad tops zijn 9cm en ze zijn opgenomen in de gemeten daling. Deze plooi soorten type kunnen alleen worden gebruikt met een paal.