Wat is een verduisterend rolgordijn?

Zijn rolgordijnen verduisterend?

Ja en nee, rolgordijnen zijn standaard niet verduisterend, daarvoor moet je dus een rolgordijn uitkiezen met een verduisterende stof, rolgordijnen zijn in verschillende stoffen te bestellen en met diverse voeringen, echter als u over privacy wilt beschikken en het licht uit uw kamer of kantoren wilt houden is een verduisterend rolgordijn wel de beste oplossing, doordat ze op maat worden gemaakt passen ze exact op elk raam en in elke uitsparing, dat gecombineerd met de verduisterstof dekken ze perfect af en zorgen ze ervoor dat er geen licht door het raam heen komt. Los van all dit alles word een optimale energie-efficiëntie bereikt doordat de stoffen die worden gebruikt zowel in staat zijn om licht te blokkeren als dat ze de warmte niet binnenlaten in de zomer en juist in de winter houden ze de warmte binnen.

Kunnen rolgordijnen op maat worden gemaakt?

Jazeker, verduisterende rolgordijnen worden volledig naar uw wens op maat gemaakt zodat ze exact in uw uitsparing passen wanneer nodig of juist buiten de nis als u daar behoefte aan heeft, daarnaast kunt u ook nog eens uit optionele top cassette en andere decoratieve opties kiezen, dat allemaal voor de laagste prijs en gratis thuis bezorging.

Uit wat voor onderdelen bestaan rolgordijnen

Rolgordijnen bestaan uit een rol stof die vast is gemaakt aan een rolsysteem die vervolgens weer vastzit in een bovenbak/ophangsysteem, doordat de stof vrij licht is ook niet dik zijn ze gemakkelijk op te rollen en vervolgens weer foutloos uit te rollen, door deze dunne stof zijn ze opgerold ook al vrij snel uit zicht, ook ideaal voor kamers waar u niet perse gordijnen wilt hebben maar af en toe toch de optie wilt hebben om uw ramen af te schermen. Stevige aluminium rolbuizen, gladde operationele sidewinder ketting zorgen voor een beheerste of verende werking, samen met de optionele top cassette zijn ze erg gemakkelijk te bedienen.

Kan je kant en klaar verduisterendende rolgordijnen krijgen?

Je kan kant en klare rolgordijnen zowel standaard als verduister online verkrijgen, echter als je nou ook nog eens voor dezelfde prijs volledig op maat thuis kan krijgen zonder extra kosten dan lijkt mij de keuze vrij snel gemaakt.


Wat kosten rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn vrij goedkoop, dit komt doordat ze van alle raamdecoratie gemakkelijk zijn te produceren, kijk op onze website door op de onderstaande links te klikken voor de prijs voor standaard rolgordijn of juist verduisterende en u zult al snel zien waarom we deze raamdecoratie goedkoop kunnen noemen. Goedkoop betekent niet dat u moet inboeten aan kwaliteit, verduisterende rolgordijnen zijn wellicht simpel maar door de sterke constructie van de bovenbak en de kwaliteitsstoffen zijn ze een raamdecoratie keuze waar u nog jaren van kan genieten.

Verduisterende rolgordijnen kunt u nu verkrijgen door te klikken op de links onderaan deze post, check de diverse kleuren en stoffen en bestel gratis een kleurstaal.

Geniet van prachtige verduisterstoffen zodat u volledige zonnebescherming krijgt in al uw kamers en ook nog eens de privacy die u wellicht zoekt. Los van onze scherpgeprijsde stoffen kunt u ook nog eens een extra 20% korting krijgen door ons op facebook of twitter te delen, click snel op de link en tel uit u winst!